COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Proiectul de guvernare locală „MĂ IMPLIC” a anunţat concurs de selectare

Proiectul de guvernare locală „MĂ IMPLIC” a anunţat concurs de selectare

Proiectul de implicare civică în guvernarea locală „MĂ IMPLIC” a anunțat concurs de selectare a administraţiilor publice locale (APL) sau grupurilor de APL-uri partenere. Formularele vor fi expediate online pînă în data de 4 septembrie curent.

Proiectul va sprijini autoritățile publice locale din 30 localități/grupuri de localități, pentru a organiza furnizarea de servicii de gospodărire comunală într-un mod participativ, eficient, incluziv și durabil, transmite Moldpres.md.

„MĂ IMPLIC” încurajează abordări inovatoare de îmbunătățire a serviciilor de gospodărire comunală, cooperare între localități și APL-uri, precum și acțiuni ce vor asigura o mai bună gestiune și administrare a serviciilor de gospodărie comunală. De asemenea, localnicii vor fi implicați în luarea deciziilor la nivel local și în monitorizarea furnizării serviciilor în localitățile partenere.


Informații suplimentare despre procedura de aplicare pot fi obținute în cadrul sesiunilor de orientare ce se vor desfășura în perioada 22-30 iulie 2020.

Proiectul „MĂ IMPLIC” este finanțat de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare și implementat de Skat Consulting, în perioada 2019-2023.

Scopul proiectului „MĂ IMPLIC” constă în contribuirea la dezvoltarea comunităților rurale din Republica Moldova prin îmbunătățirea serviciilor publice de gospodărire comunală cu participarea activă a cetățenilor.

  Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

  Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


  Știrile partenerilor noștri
  loading...
  Mai multe

  Sondaj Toate

  load