COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Proiect foto neobișnuit despre coronavirus

Proiect foto neobișnuit despre coronavirus

Un fotograf a publicat un proiect excepțional. El a înlocuit măștile chirurgicale cu diverse obiecte casnice, pentru a ironiza pe seama panicii provocate de epidemii precum cea cu noul coronavirus.

Max Siedentopf a încercat, prin proiectul său, să ironizeze panica produsă de momente ca epidemia de coronavirus. În 2020, vorbim despre acest virus. În 2021 e posibil să fie altul și tot așa. În fiecare an, însă, virusul gripal e încă acolo și proiectul lui stă în picioare.

Siedentopf a folosit obiecte casnice banale pentru ironiile la adresa isteriei produsă de coronavirus. Un bărbat poartă ca mască de protecție un borcan de Nutella, o femeie poartă o frunză de varză, iar altcineva are pe față un adidas.


De ce ironizează acest fotograf epidemia de coronavirus?

Ce-a vrut Siedentopf să facă e să arate că oamenii, oricît de mult ar intra în panică, tind să ignore că n-au înțeles aproape nimic. În cazul de față, dezinformarea despre epidemia de coronavirus e la cote oribil de ridicate. Proiectul său rezumă ideea conform căreia, masele nu mai apelează la rațiune, ci doar fac lucruri din instinct și teamă.

Așa cum vedem la început de 2020, epidemia de coronavirus îi face pe oameni să adopte deseori atitudini total inutile și să se provoace panică.

Reacțiile la adresa proiectului lui Siedentopf nu au fost nici pe departe pozitive. Oamenii s-au supărat că el ironizează un astfel de moment. El a explicat, însă, că nu tratează în bătaje de Joc o problemă, ci vrea să arate comportamentele oamenilor care nu duc la nimic eficient.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load