COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Profesorii turci, expulzați cu pașapoarte ce aveau numere consecutive - Vasiloi

Profesorii turci, expulzați cu pașapoarte ce aveau numere consecutive - Vasiloi

Șeful Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi, nu exclude că autoritățile din Turcia le-au eliberat pașapoarte celor șapte profesori turci care au fost expulzați toamna trecută din Republica Moldova.

Aceste pașapoarte aveau numerele de eliberare consecutive, semn că ar fi fost eliberate practic concomintent, spune Vasiloi, transmite Tv8.md.

Rosian Vasiloi a declarat în cadrul emisiunii Cutia Neagră că cert este faptul că profesorii turci au traversat frontiera de stat în baza unor acte legale.


Șeful Poliției de Frontieră spune că nu cunoaște exact cum au ajuns pașapoartele în Republica Moldova, dar susține că documentele au fost prezentate de ofițeri ai SIS.

Totodată, șeful de la Frontieră spune că în tot acest proces au fost implicați doi polițiști care au făcut procedura de înregistrare la ghișeele din Republica Moldova.

Potrivit lui Vasiloi, organele de anchetă urmează să se expună pe marginea acestui caz.

Pe 6 septembrie anul trecut, șapte persoane de origine turcă au fost luate pe sus din stradă sau de acasă și au fost expulzate din Republica Moldova. Ulterior Serviciul de Securitate și Informații a anunțat că aceștia ar fi implicați în activități teroriste și i-a expluzat din țară.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load