COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Producătorii de carne de porc din Moldova nu vor majora prețurile

Producătorii de carne de porc din Moldova nu vor majora prețurile

Producătorii de carne de porc nu intenționează să majoreze prețurile pentru carne în Moldova.

Anunțul a fost făcut de Asociația Producătorilor de carne de porc în scrisoarea sa adresată prim-ministrului, Ion Chicu, și ministrului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ion Perju.

În ea se menționează faptul că informația distribuită de către compania "Rogob" cu privire la intenția producătorilor autohtoni de a majora prețurile la carnea de porc cu 30% este un fals, transmite Noi.md.

Potrivit Asociației producătorilor de carne de porc, prețurile la carnea de porc în Moldova sînt cu 25-30% mai mici decît în țările UE.

Asociația consideră că manipularea opiniei publice menționată mai sus ar putea duce la destabilizarea pieței de carne din Republica Moldova și consider necesară tragerea la răspundere conform legislației în vigoare a celora care o promovează.


Asociația Producătorilor de carne de porc subliniază faptul că formarea prețurilor pentru consumatorul final este controlată de procesatori și rețele de distribuție, și nicidecum de producătorii de carne de porc.

La rîndul său, premierul Ion Chicu a mulțumit Asociației producătorilor de carne de porc pentru faptul că nu intenționează să majoreze prețurile la carne.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load