COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Procuratura, despre decizia Guvernului privind parcarea de lîngă sediul PDM

Procuratura, despre decizia Guvernului privind parcarea de lîngă sediul PDM

Procuratura Generală spune că salută abrogarea Hotărîrii Guvernului prin care fusese deposedată de terenul adiacent sediului acesteia, unde între timp a fost amenajată o parcare, care însă nu putea fi folosită de către angajații Procuraturii.

,,În anul 2017, la inițiativa procurorului general de atunci, Eduard Harunjen, o suprafață de 21 de ari din terenul vizat a fost transmisă din gestiunea PG, ca într-un final să ajungă în folosința Partidului Democrat și a SRL-ului Art Business Club, în spatele căruia se află fostul director al Agenției Proprietății Publice. Mai mult decît atît, de facto, cea mai mare parte a terenului este folosită cu rol de cale de acces și ca parcare pentru Partidul Democrat. Astfel, pe teren au fost instalate semafoare, bare de limitare a accesului, camere video de supraveghere, panouri cu acronimul partidului vizat etc”, este reacția Procuraturii Generale.

În prezent, în rezultatul abrogării hotărîrii de guvern menționate, urmează să fie puse în aplicare acțiunile necesare reintrării în posesia terenului vizat de către Procuratura Generală.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load