Procesul penal pornit pe numele Silviei Radu a fost închis

Procesul penal pornit pe numele Silviei Radu a fost închis

Procesul penal care a fost pornit în luna decembrie 2017 pe numele primarului general interimar al capitalei, Silvia Radu, la solicitarea Partidului Liberal, a fost închis.


Totodată, pe 17 ianuarie curent, a fost emisă o ordonanţă ce stipulează neînceperea urmăririi penale pe acest caz.


Despre aceasta anunţă șeful procuraturii municipale, Ştefan Şaptefraţ, potrivit căruia, „după ce au fost audiați Silvia Radu și viceprimarul Nistor Grozavu în cadrul procesului penal, s-a stabilit că informațiile din cerere nu s-au adeverit”.


Amintim că procesul penal pe numele Silviei Radu a fost pornit luna trecută, după ce Partidul Liberal a înaintat o cerere în acest sens.


Atunci, liberalul Valeriu Munteanu a cerut ca Silvia Radu și viceprimarul Ruslan Codreanu să fie trași la răspundere pentru uzurparea de calități oficiale și samavolnicie.


Lui Nistor Grozavu i se incrimina depășirea atribuțiilor de serviciu și excesul de putere cînd i-a oferit lui Radu atribuțiile de primar interimar.


Reamintim că Silvia Radu a devenit primar interimar pe 6 noiembrie 2016, după ce Nistor Grozavu a anunțat că se retrage din funcția de primar general interimar, optînd doar pentru cea de viceprimar. 


 


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load