TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Proceduri care să le urmeze persoanele ce vor să dea BAC-ul în regim extern

Proceduri care să le urmeze persoanele ce vor să dea BAC-ul în regim extern

Persoanele care vor să dea examenul de bacalaureat în regim extern pot depune cereri, pînă pe 15 februarie.

Modelul poate fi găsit pe pagina web a Agenției Naționale pentru Curriculum și Evaluare www.aee.edu.md, transmite IPN. Dosarul se depune la Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

La susținerea în regim extern a examenului de bacalaureat sînt admise persoanele care au atins vîrsta de 19 ani și care sînt absolvenți ai școlii medii de cultură generală, absolvenți ai școlii profesionale cu durata de trei ani de studii. La fel, persoanele care au cel puțin doi ani de liceu cu situația școlară încheiată, absolvenții colegiilor și studenții instituțiilor de învățămînt superior, care au fost admiși la studii în baza atestatului școlii medii de cultură generală.

Candidații înscriși vor susține probe de diferență de programă pentru certificarea gradului de însușire a materiei la toate disciplinele din Planul-cadru pentru învățămîntul liceal, anul de studii 2019-2020, la profilul respectiv.

Examenul de absolvire în regim extern se va desfășura concomitent cu examenul de absolvire în învățămîntul gimnazial și liceal.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load