COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Printre angajații gospodăriei locativ-comunale nu există persoane infectate

Printre angajații gospodăriei locativ-comunale nu există persoane infectate

Niciun angajat al Direcției generale locativ-comunală și amenajare nu este suspectat sau infectat cu noul tip de coronavirus, a informat, marți, șeful Direcției, Ion Burdiumov, la ședința operativă online a serviciilor municipale.

Ion Burdiumov a precizat că, în fiecare dimineaţă, directorii întreprinderilor din subordine informează direcția generală despre starea de sănătate a angajaţilor implicați în lucrările de salubrizare și dezinfecție, transmite IPN.

Ion Burdiumov a menționat că DGLCA are suficiente măști, mănuşi și costume de protecție şi este gata să livreze materiale de dezinfectare şi mijloace de protecţie către asociaţiile de locatari care au nevoie.

Potrivit lui Ion Burdiumov, pe parcursul săptămînii precedente, au fost efectuate lucrări de salubrizare pe întreg teritoriul oraşului, inclusiv în zilele de odihnă. 230 de muncitori au ieşit la serviciu sîmbătă, iar duminică lucrările de salubrizare au fost efectuate mecanizat.

630 de angajați au fost implicaţi la dezinfectarea terenurilor de joacă, celor de fitness, curților blocurilor de locuit şi staţiilor de așteptare a transportului public.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load