COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Prin aeroport au fost scoase sume impunătoare de bani

Prin aeroport au fost scoase sume impunătoare de bani

Şeful Poliţiei de Frontieră, Rosian Vasiloi, nu exclude că, la începutul lunii iunie curent, din Republica Moldova au fost scoase sume impunătoare de bani prin Aeroportul Internaţional Chişinău.

Mijloacele financiare ar fi fost transportate prin intermediul unor aeronave private. Despre aceasta a declarat Rosian Vasiloi în cadrul emisiunii „Cabinetul din Umbră” de la Jurnal TV.

„Pe data de 8 iunie, Poliţia de Frontieră a fost exclusă din procesul de verificare a căilor de acces pentru ca anumite persoane să poată trece mai uşor. Ceea ce s-a întâmplat în perioada 8 -14 iunie arată că au fost evitate toate controalele. Poliţiştii de frontieră au fost excluşi şi din toate acţiunile de control în Aeroportul Internaţional Chişinău, excepţie face controlul de acte”, a spus Rosian Vasiloi.


Totodată, şeful Poliţiei de Frontieră a declarat că s-a putut ajunge la o astfel de situaţie după ce a fost semnată o instrucţiune între foştii şefi de la Servicul Vamal, Poliţia de Frontieră şi unii agenţi economici.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load