Prima zi de primăvară i-a găsit pe mulţi şoferi întroieniţi în zăpadă (VIDEO)

Prima zi de primăvară i-a găsit pe mulţi şoferi întroieniţi în zăpadă (VIDEO)

Prima zi de primăvară i-a surprins neplăcut pe mulţi şoferi care s-au pornit la drum lung.


Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), în ultimele 24 de ore, 19 mijloace de transport au fost deblocate și tractate de salvatori și pompieri, după ce acestea au rămas pe traseele din țară, relatează Noi.md.


Intervenția pompierilor a fost necesară în UTA Găgăuzia, unde, în apropiere de postul vamal Vulcănești-Vinogradovca, 12 autoturisme și două autocamioane au rămas împotmolite.


De ajutorul angajaților IGSU a fost nevoie pe drumuri din raioanele Comrat, Cimișlia și Fălești. În toate cazurile salvatorii au reușit să intervină pentru acordarea asistenței necesare la deblocarea transportului.


La lucrările de împrăștiere a materialului antiderapant pe partea carosabilă au fost implicate 238 de unități de tehnică și 342 de persoane din cadrul Administrației de Stat a Drumurilor, fiind împrăștiate 1205 tone de material.


Conform informației Serviciului Vamal, în continuare, din cauza podului de gheață format pe rîul Nistru, rămîne sistată activitatea posturilor vamale de tip debarcader Cosăuți și Soroca. În continuare situația din țară este monitorizată de angajații IGSU în componența a 145 de autospeciale și 426 de salvatori și pompieri.


 


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load