COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Prima reacție a Adrianei Bețișor privind dosarul penal în care figurează

Prima reacție a Adrianei Bețișor privind dosarul penal în care figurează

Procurora Adriana Bețișor, numele căreia figurează într-un dosar penal inițiat la începutul anului curent pentru fals în acte, spune că nu cunoaște nimic despre existența anchetei penal.

Procurora a declarat pentru TV8 că nu a fost citată la Procuratură și nu vrea să comenteze „declarațiile făcute de niște avocați care au anumite scopuri”.

„Nu cunosc despre careva dosare și nu am fost invitată la Procuratură. Dacă se fac anumite investigații, foarte bine, să se facă”, a răspuns scurt Bețișor.


TV8.md a publicat astăzi plîngerea omului de afaceri Veaceslav Platon, care a fost depusă în noiembrie 2019 la Procuratura Generală, în care a enumerat mai multe ilegalități pe care le-ar fi comis Adriana Bețișor și Andrei Băeșu în timp ce instrumentau dosarul penal inițiat pe numele său.

Procuratura Generală a confirmat că există un dosar penal pe fapte de amestec în înfăptuirea urmăririi penale la investigarea fraudei bancare și altor infracțiuni, de către factori de decizie și procurori de nivel executiv din cadrul Procuraturii Anticorupție.

Procurorul Andrei Băeșu, care la fel este vizat în plîngerea lui Veaceslav Platon, care ar fi stat la baza inițierii cauzei penale, nu ne-a răspuns la telefon pentru o reacție.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load