COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Prima pacientă, diagnosticată cu COVID-19 în Moldova, va fi externată

Prima pacientă, diagnosticată cu COVID-19 în Moldova, va fi externată

Prima pacientă diagnosticată cu coronavirus în Republica Moldova va fi externată din spital. Despre aceasta a anunțat directorul Spitalului Clinic Republican Anatol Ciubotaru.

Potrivit medicului, starea de sănătate a pacientei este bună. Acum sînt așteptate rezultatele a două teste și dacă vor fi negative, atunci pacienta va fi externată din spital în următoarele două zile.

Femeia de 48 de ani a fost preluată în stare gravă, în data de 7 martie, direct de la aeroport. Aceasta se întorcea din Italia. La momentul internării, starea de sănătate a pacientei era de gravitate severă. Aceasta mai suferea de hipertensiune și diabet zaharat de gradul II.

Potrivit celor mai recente date prezentate de Ministerul Sănătății, în Moldova sînt confirmate 30 de cazuri de infectare cu coronavirus. Pacienții au vîrste cuprinse între 8 și 69 de ani. Dintre acestea, 18 cazuri sînt de import, iar 12 – cu transmitere locală. În cazul a 2 persoane starea de sănătate este gravă, alte 2 – satisfăcătoare și 21 de cazuri – evoluție stare medie.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load