COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Președintele țării a felicitat grănicerii cu ocazia sărbătorii profesionale

Președintele țării a felicitat grănicerii cu ocazia sărbătorii profesionale

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a felicitat ofițerii, subofițerii și angajații Poliției de Frontieră cu ocazia sărbătorii lor profesionale.

Astfel, cu ocazia aniversării a 28-a a creării Poliției de Frontieră, șeful statului le-a adresat sincere felicitări și le-a dorit sănătate, putere și succes pentru îndeplinirea cu cinste și onoare a nobilei misiuni de supraveghere și control a frontierei de stat.

”Având în vedere că Poliția de Frontieră constituie un garant al securității și stabilității hotarelor țării, importanța misiunii acestei instituții se amplifică odată cu creșterea provocărilor la nivel global, mai ales, în contextul migrației ilegale, criminalității transfrontaliere, crizei pandemice”, a subliniat Igor Dodon.


În acest sens el și-a exprimat toată recunoștința pentru profesionalismul manifestat de-a lungul anilor, mai cu seamă în actuala perioadă dificilă. Totodată, el a ținut să-i asigure de înalta apreciere a activității Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

”Nutresc convingerea că, pe viitor, în pofida dificultăților cu care ne confruntăm, simțul datoriei va prevala întotdeauna în toate acțiunile pe care le veți realiza, spre binele Republicii Moldova”, a declarant președintele țării.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load