Președintele nu are nici o legătură de rudenie cu tînărul, filmat cum circulă cu 150 km/h

Președintele nu are nici o legătură de rudenie cu tînărul, filmat cum circulă cu 150 km/h

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, nu are nici o legătură de rudenție cu tînărul care apare într-un filmuleț video conducînd cu 150 km/h.


Despre aceasta se arată într-o postare a purtătoarei de cuvînt a Președenției, Carmena Sterpu, scrie Noi.md.


”În legătură cu speculațiile lansate de unele surse media, aducem la cunoștință că persoana despre care se vorbește că a încălcat în mod flagrant regulile circulației rutiere nu se află în vreo relație de rudenie cu președintele țării. Coincidența de nume, dacă se va adeveri că e vorba de numele Dodon, nu presupune în mod neapărat înrudirea dintre oamenii cu același nume”, se arată în postare.


În cazul băiatului care apare în imagini, serviciul de presă al Președenției anunță că acesta nu este rudă cu Președintele Igor Dodon și cere de la sursele media care și-au permis să lanseze mesaje pripite și neverificate să le dezmintă.


”În toate situațiile când se comit abateri de la regulile circulației, toți cei vinovați trebuie pedepsiți cu toată duritatea conform normelor legale indiferent de nume și funcții. Toți trebuie să fie egali înaintea legii”, se arată în postarea Carmenei Sterpu.


 


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load