COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Președintele Moldovei a felicitat cetățenii

Președintele Moldovei a felicitat cetățenii

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a felicitat cetățenii țării cu ocazia Zilei Sfânta Mironosiță Maria Magdalena și Sfântul Mucenic Foca.

Igor Dodon a menționat că poporul moldovenesc cinstește în mod deosebit memoria acestor sfinți.

”Maria Magdalena a fost alături de Domnul nostru Isus Hristos în timpul suferințelor Sale pământești și a stat lângă Cruce, unde a susținut-O pe Maica Domnului, istovită de durere pentru Fiul răstignit. Pentru toți creștinii ortodocși, ea a devenit un simbol al credinței nemărginite, fidelității și iubirii. Din acest considerent, este cinstită și elogiată de toate popoarele ortodoxe, inclusiv de poporul țării noastre.


"Sfântul Mucenic Foca, episcop de Sinope, a trăit pe vremea împăratului Traian. Și-a căpătat renume pentru viața neprihănită și faptele lui bune precum și pentru îndrăzneala cu care a predicat credința în Domnul nostru Iisus Hristos.

Cu acest prilej, adresez sincere felicitări tuturor locuitorilor țării noastre. Fie ca prin rugăciunile lor, Dumnezeu să ne binecuvânteze cu credință, dragoste și speranță”, a menționat șeful statului pe pagina sa de socializare.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load