TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Președintele Moldovei a ajutat alte cîteva familii cu mulți copii

Președintele Moldovei a ajutat alte cîteva familii cu mulți copii

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, din partea Fundației de Binefacere ”Din Suflet”, a acordat ajutor mai multor familii cu mulți copii, transmite Noi. md.

Astfel, șeful statului a vizitat familia Donțu din municipiul Chișinău, în care recent s-au născut tripleți – doi băieți și o fetiță și familia monoparentală Brînza din localitatea Budești, municipiul Chișinău.


Familia Donțu trăiește modest, într-un apartament cu o singură odaie și doar tatăl asigură un venit, care însă este insuficient pentru a acoperi cheltuielile cotidiene.

Din partea Fundației de Binefacere „Din Suflet”, șeful statului a oferit micuților scutece, mîncare pentru bebeluși, cărucioare și alte lucruri necesare pentru copii, urîndu-le părinților răbdare, succese și multe emoții pozitive.

La rîndul său, Natalia Brînza crește cu mult drag și dedicație patru copii minori cu vîrsta cuprinsă între unu și 14 ani. Unica sursă de venit a familiei este îndemnizația pentru îngrijirea copiilor.

Din partea Fundației de Binefacere „Din Suflet”, Igor Dodon a oferit familiei respective produse alimentare, produse igienice, cărți, jucării și un suport financiar.

Dat fiind faptul că locuința familiei se află într-o stare avariată, președintele va dispune efectuarea unei evaluări de către o echipă de specialiști pentru a vedea de ce surse financiare este nevoie pentru a construi o altă căsuță pe același teren.

Totodată el a venit cu un apel către oamenii de bună credință să contribuie la edificarea unei noi locuințe pentru această familie aflată în dificultate.
”Trebuie să acordăm toată susținerea familiilor numeroase din țara noastră, iar ajutorul social oferit din partea statului să le asigure un trai decent. Voi depune și în continuare efortul necesar pentru a fi mereu alături de cei care au nevoie de sprijin”, a scris pe pagina sa de socializate Igor Dodon.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load