TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Președintele a felicitat creștinii cu prilejul sărbătorii „Naşterea Maicii Domnului”

Președintele a felicitat creștinii cu prilejul sărbătorii „Naşterea Maicii Domnului”

Președintele țării Igor Dodon, a felicitat toți creștinii cu ocazia sărbătorii „Naşterea Maicii Domnului” pe pagina sa de facebook, asemenea a adus sincere felicitări și locuitorilor satelor și orașelor unde astăzi se sărbătorește hramul localității, informează NOI.md.

Adresez sincere felicitări tuturor creștinilor cu prilejul sărbătorii „Naşterea Maicii Domnului”, cunoscută în popor și sub numele de Sfînta Maria Mică. Aceasta este prima mare sărbătoare din anul bisericesc și este celebrată atît de Biserica Ortodoxă, cît şi de cea Catolică.


Nașterea Preasfintei Născătoare de Dumnezeu o sărbătorim cu aducere aminte a rugăciunilor părinților Ioachim și Ana, care își doreau nespus de mult un copil.

Poporul nostru celebrează această zi ca început al perioadei de toamnă, moment în care se dă start lucrărilor agricole de toamnă, aducînd mulţumiri Sfintei Maria pentru ajutor la strîngerea recoltei.

Țin să-i felicit în mod special pe locuitorii satelor şi orașelor unde astăzi se sărbătorește hramul localității precum și persoanele care poartă numele Maria sau Marin.

Născătoarea de Dumnezeu să ne fie de ajutor în toate faptele bune!” – a spus președintele.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load