COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Premierul, către preoți: „Respectați medicii ori tot la ei veți ajunge”

Premierul, către preoți: „Respectați medicii ori tot la ei veți ajunge”

Premierul Ion Chicu bate alarma! Fețe bisericești nu iau în serios pericolul răspîndirii virusului de tip nou și continuă să facă slujbe, încălcînd toate normele.

Așa s-a întîmplat și duminica, în data de 22 martie, cînd în sute de lăcașuri sfinte s-au adunat zeci de enoriași și au participa la liturghie.

Din 1062 de lăcașe sfinte supravegheată ieri, 375 au făcut servicii divine în interior, 382 s-au conformat, au făcut slujba în aer liber, 305, cei mai conștienți, au făcut slujba fără enoriași sau nu au făcut-o, a anunțat premierul Ion Chicu după ședința Centrului Unic de Control


Ion Chicu s-a adresat către fețele bisericești, care nu respectă normele sanitare.

„Remarc cu mare regret că slujitorii bisericii nu manifestă respect față de medicii noștri, care luptă și repară erorile societății. Sper că nimeni din preoți să nu se infecteze și să nu vină în instituțiile medicale, pentru că medicii vor avea altă atitudine și n-o să-i trateze cu o linguriță. Respectați munca medicilor”, a declarat Ion Chicu.

Premierul a mai spus că în cadrul ședinței Comisiei pentru Situații Excepționale din această seară se va decide ce măsuri vor fi luate în aceste cazuri.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load