COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Poți să te simți confortabil la bătrînețe?

Poți să te simți confortabil la bătrînețe?

Сum să trăiești la bătrînețe și poți să te simți confortabil la această vîrstă?

Răspunsuri la aceste întrebări a dat celebrul regizor rus, scenarist, producător, figură publică și politică, președintele Academiei de film "Nika", Andrei Koncealovski, transmite Noi.md.

Pe pagina sa de socializare el a menționat că, de regulă, bătrînețea nu este o vîrstă, ci lipsa unor dorințe. Înseamnă că pentru a fi tînăr, trebuie să ai dorințe. Și pentru a avea o dorință, trebuie ca ceasta să apară. Iar pentru ca aceasta să apară, trebuie să renunți la ceva. Cu toate acestea, este important să vă puteți limita.

"Există o întreagă doctrină – apropo, ea este propovăduită de locuitorii din Silicon Valley - așa-numitul post de dopamină. El scade nivelul hormonilor care provoacă plăcere. După o astfel de" înfometare", noi ne bucurăm mai mult de viață", a spus Andrei Koncealovski.


Potrivit lui, pentru a avea dorințe, trebuie să vă puneți mai des în condiții nedorite și incomode.

"Urăști dușul rece, dar te forțezi să intri sub apa rece. Vrei să-ți umpli stomacul, dar tu omiți micul dejun, prînzul și cina. Dacă vrei să stai culcat, forțează-te să mergi. Adică, trebuie să te limitezi și să te forțezi. Iar absența dorințelor poate apărea și la 30 de ani. Nu este vorba de vîrstă", a subliniat renumitul regizor, scenarist și producător rus.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load