COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Poșta Moldovei anunță redeschiderea parțială a traficului internațional

Poșta Moldovei anunță redeschiderea parțială a traficului internațional

Poșta Moldovei anunță reluarea parțială a recepționărilor și distribuirilor pentru toate tipurile de trimiteri pentru anumite destinații.

Astfel, persoanele care vor să trimită sau să primească trimiteri poștale din Austria, Belarus, Bulgaria, Grecia, Macedonia, Polonia, România, Rusia, Ucraina și Ungaria o pot face. Un anunț în acest sens a fost publicat pe site-ul oficial al Poștei, transmite diez.md.

Astfel, se acceptă recepționarea în circuit a trimiterilor poștale (corespondență, pachete mici, colete) spre țările menționate. Tarifele la trimiterile internaționale au rămas neschimbate și pot fi accesate AICI..

La momentul actual, nu este posibilă recepționarea și distribuirea trimiterilor poștale către destinațiile: China, Israel, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Germania, Emiratele Arabe Unite.


În funcție de evoluția ulterioară și de deciziile care vor fi adoptate la nivel internațional, referitor la trimiterile internaționale de scrisori și colete către aceste destinații, Poșta Moldovei va veni cu informații actualizate.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load