COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Porțiunea de drum din localitatea Bănești, distrusă în urma ploilor torențiale, a fost reparată

Porțiunea de drum din localitatea Bănești, distrusă în urma ploilor torențiale, a fost reparată

Porțiunea de drum din localitatea Bănești, raionul Telenești, care s-a surpat din cauza ploilor ambundente din ultimele zile, a fost restabilită, în scurt timp, din surse financiare ale Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) de către compania ONUR din Turcia.

Din cauza ploilor abundente din ultimele zile, o porțiune temporară din drumul de ocolire R6 s-a surpat, astfel autoritățile responsabile s-au mobilizat de urgență pentru restabilirea circulației pe porțiunea respectivă.

„Apreciez mobilizarea companiei ONUR privind repararea urgentă a porțiunii de drum. Nu putem admite ca în perioada pandemiei să fie obstacole în circulația transportului, în special a ambulanțelor”, a declarat Sergiu Railean, care a inspectat porțiunea inundată.


Porțiunea de drum în cauză a fost construită pentru a asigura circulația fără obstacole pe traseul BălțiOrheiChișinău, în timp ce podul de pe acest traseu este în reconstrucție.

La moment sînt în lucru 6 contracte finanțate de BERD pe o lungime totală de 275 km, cu o valoare totală de circa 174.5 milioane euro.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load