COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ponturi inteligente pentru a face economii de vacanță ©

Ponturi inteligente pentru a face economii de vacanță

Descoperă cele mai bune ponturi de economisit bani de vacanță și învață cum să ai parte de concediul viselor tale doar din banii strînși de tine.

Concediul trebuie să fie perioada cea mai plăcută din an. Muncim tot restul anului pentru a ne bucura și relaxa în cele două săptămîni sau o lună de vacanță. Cu toate acestea, fiind limitați de sursa de cîștig și de cheltuielile lunare, ajungem să nu dispunem de atît de mulți bani pentru vacanța perfectă.

Drept urmare, fie apelăm la soluția creditelor rapide online (care ne oferă posibilitatea de a împrumuta bani nu doar pentru vacanță, ci chiar și în timpul acesteia), fie alegem să facem economii tot anul. Ambele soluții sunt avantajoase, iar cum știm cu toții că obținerea unui împrumut online rapid este o procedură simplă, iată ce poți face pentru a economisi bani de vacanță.

Învață să te responsabilizezi financiar

Ține-ți cheltuielile sub control, începând cu cele mai mici și până la cele mai mari. Mergi pe jos atunci când distanța ți-o permite și vei economisi banii de taxi sau Uber. Alege să-ți faci cumpărăturile din locurile în care sunt reduceri zilnic (supermarketuri sau hipermarketuri). Cumpără mâncare cât să nu-ți prisosească și să o arunci la gunoi. Folosește aplicațiile gratuite pentru convorbiri video sau audio cu conexiune prin rețelele wi-fi gratis. Nu mai cumpăra sacoșe atunci când mergi la cumpărături, ci folosește una proprie, pe care să o ai asupra ta de fiecare dată.

Ține-ți o evidență a banilor pe care îi consumi lunar

Nu o să poți face niciodată economii dacă nu știi care îți sunt cheltuielile, așa că instalează-ți aplicații financiare care să-ți spună clar unde se duc banii tăi. În acest fel vei știi în fiecare lună care sunt părțile bugetului de unde poți face economii. Și pentru că magazinele de aplicații sunt pline de astfel de programe gratis, descarcă una dintre cele mai populare și începe să faci economii de vacanță.

Redu nivelul cheltuielilor inutile

Cheltuim foarte mult pe lucruri care nu ne folosesc. Banii pe care i-am fi economisit în astfel de cazuri, i-am fi putut utiliza pentru vacanță. Avem tentația de a cădea în capcana promoțiilor care ne oferă produse multe (de același fel) la un preț redus. Da, chiar dacă facem o economie, de multe ori, în loc să ne restrângem fix la cât avem nevoie, ajungem să cumpărăm excesiv și apoi regretăm. Dacă ne stabilim să facem economii pentru vacanță, atunci ar trebui că toate sumele care pot fi economisite să fie depuse într-un cont special constituit pentru vacanță.

Învață să-ți dezvolți bunul obicei de a face economii

Nu doar pentru vacanță, ci în general. În acest fel vei observa că, în fiecare an, o să ai strânsă o sumă frumușică pentru vacanța ta. Ai concediu o dată pe an, dar câte zile libere și mini-vacanțe mai sunt în cursul unui an? Trebuie să te gândești și la ele, așa că dacă îți vei fi însușit bunul obicei de a face economii o să ai bani pentru toate vacanțele de peste an. Renunță la toate acele cheltuieli care sunt de tip efect “domino” și găsește soluții de a-ți ține banii în buzunar.

Pre-rezervă-ți biletele de avion și hotel

Site-urile cu oferte pentru vacanțe îți pot oferi o multitudine de opțiuni de a face economii. Începând de la pre-rezervarea biletelor de avion și hotel și până la compararea valorii bănești a serviciilor oferite de fiecare companie aeriană și unitate de cazare o să ai parte de posibilitate de a mai scuti din costuri. Optează pentru perioadele mai puțin aglomerate din an, pentru că atunci când mergi în concediu este important ca starea ta de relaxare să fie maximă.

Alte ponturi inteligente de strâns bani de vacanță

  • Înregistrează-te pe site-urile unde se pot face schimburi de locuința pentru vacanță (vei scuti banii de cazare și poți descoperi o varietate de destinații);
  • Spune-le prietenilor ce îți dorești să faci, iar de ziua ta, aceștia îți pot oferi bani sau vouchere cadou pe care le poți folosi în vacanță (în locul unor cadouri care se pot dovedi a fi nefolositoare);
  • Decât să mănânci ieftin în concediu, mai bine învață să mănânci ieftin acasă și să faci economii;
  • Alege să pleci în vacanță în cursul săptămânii atunci când tarifele la avion sunt mai ieftine;
  • Compară întotdeauna prețurile pe site-urile de profil pentru că vei observa variații de preț pentru aceleași servicii.

Acum că știi cum să economisești bani de vacanță, în cazul în care intervin cheltuieli neașteptate, atunci poți să împrumuți bani online de la Forza.md, chiar în timpul concediului tău. Și te vei bucura de o vacanță reușită și lipsită de orice griji!

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load