Pompierii au salvat un copil de doi ani rămas blocat în casă (VIDEO)

Pompierii au salvat un copil de doi ani rămas blocat în casă (VIDEO)

În această după-amiază, salvatorii din Bălți au fost alertați pentru a interveni pe o adresă din oraș, întrucît era nevoie de ajutor, pentru deblocare și salvare a unui micuț.


Din primele informații, se știa că mama copilului a ieșit din casă, iar ușa s-a închis, blocîndu-se, cheile fiind uitate în locuință. Respectiv, femeia știind că în interior a rămas un băiețel de 2 ani, a alertat Serviciul 901, pentru ajutor și pentru a evita orice pericol.


O echipă de salvatori a intervenit, luîndu-se decizia să se intervină prin geam. Astfel, au fost tăiate gratiile geamului, operațiune care a durat aproximativ patru minute. Salvatorii au intrat prin geam, s-au asigurat că copilul este în siguranță și au deblocat ușa, făcînd posibil accesul pentru mama  baiatului.


În acest context, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, roagă persoanele care au în grijă copii, să fie prudenți și să nu admită cazurile cu pericol de viață și sănătate, iar în cazul în care au nevoie de ajutor, să apeleze prompt Serviciul 901. 


 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load