COVID-19 în MOLDOVA

Polițiștii de frontieră au celebrat sărbătorile naționale într-un mod special

Polițiștii de frontieră au celebrat sărbătorile naționale într-un mod special

Polițiștii de frontiera din cadrul Direcției regionale Sud cu suportul administrației publice locale au celebrat sărbătorile naționale într-un mod special, restaurînd un izvor demult uitat, însă de o importanță majoră.

Fiind amplasat pe traseul care leagă or. Cahul de punctul de trecere Cahul-Oancea, acesta oferă posibilitatea oricărei persoane să facă un popas pentru a savura din apa pură a acestui izvor.

,,Astăzi am o deosebită plăcere să asist la inaugurarea acestui izvor și să mulțumesc tuturor care au pus umărul la acest act de binefacere. Mă bucur că în anul 2020 Poliția de Frontieră este parte a unor acțiuni ce vor rezista în timp, acțiuni menite să marcheze în mod inedit și cei 29 de ani de la proclamarea Independenței Republicii Moldova", a conchis șeful Poliției de Frontieră, prezent la eveniment.


Tot astăzi, Corneliu Groza a adresat un mesaj de felicitare angajaților Direcției regionale SUD, veteranilor si oaspeților, cu ocazia celei de-a 29-a aniversare de la proclamarea Independenţei şi Suveranităţii țării noastre.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load