COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Poliția de Frontieră oprește eliberarea extraselor din baza de date a IGPF

Poliția de Frontieră oprește eliberarea extraselor din baza de date a IGPF

Poliția de Frontieră informează cetățenii despre faptul că în contextul diminuării riscului de răspîndire a virusului COVID-19, au fost sistate serviciile privind eliberarea extraselor din baza de date a IGPF referitor la traversarea frontierei de stat, precum și a informației cu privire la existența/inexistența consemnului la trecerea frontierei.

La fel, sînt oprite audiențele în toate sediile subdiviziunilor de frontieră teritoriale, inclusiv din cadrul sediului central al IGPF, dar și s-a impus restricție de aflare a persoanelor terțe pe teritoriiile acestora.

Potrivit comunicatului de presă depunerea petițiilor, sesizărilor și reclamațiilor în adresa Poliției de Frontieră se face doar online: politia.frontiera@border.gov.md.


Dacă aveți nevoie de consultații privind regulile de traversare a frontierei de stat, cît și restricțiile impuse de către Republica Moldova la trecerea hotarului, telefonați la Linia Verde 022 259-717 sau urmăriți fluxul de informații pe pagina web a instituției www.border.gov.md și pe Facebook a IGPF.

Se recomandă persoanelor revenite din zonele cu risc sporit de infecție prin Coronavirus de tip nou să se autoizoleze la domiciliu pentru 14 zile, sa contacteze medicul de familie, să-și monitorizeze starea de sănătate, prin realizarea termometriei de trei ori in zi, iar la primele simptome de boală precum: febră, tuse, rinoree, să apeleze imediat Serviciul 112.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load