COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Poliția de Frontieră, la raport: Rezultatele din ultimele șase luni

Poliția de Frontieră, la raport: Rezultatele din ultimele șase luni

Astăzi, 20 iulie, echipa managerială a Poliției de Frontieră s-a întrunit pentru a analiza activitatea și rezultatele instituției înregistrate pentru primul semestru, cît și ajustarea planului de acțiuni ținînd cont de priorități pentru următoarele șase luni.

Chiar dacă, din cauza pandemiei de coronavirus, fluxul de traversări a cunoscut o diminuare semnificativă, iar unele puncte de trecere și-au sistat activitatea, au fost necesare eforturi consistente pentru a gestiona situația în contextul în care aceasta înregistra o instabilitate zilnică, spun reprezentanții Poliției de Frontieră.

„Indicele infracțional privind organizarea migrației ilegale, trafic de ființe umane, combaterea traficului ilicit cu droguri a înregistrat de asemenea o descreștere în raport cu aceeași perioadă a anului precedent. La polul opus se află trecerile ilegale a frontierei de stat cu o creștere de 44%”, se arată în raport.


În perioada de referință, consolidarea securității frontierelor a fost realizată prin prisma provocării globale fiind întreprinse măsuri necesare întru diminuarea riscurilor de raspîndire a infecției COVID-19, dar și de protecție a angajaților IGPF antrenați în controlul frontierei.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load