COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Poliţia de Frontieră a primit un lot de echipament de protecție individuală

Poliţia de Frontieră a primit un lot de echipament de protecție individuală

Poliţia de Frontieră a primit un lot de echipament de protecție individuală din partea EUBAM - EU Border Assistance Mission to Moldova and Ukraine. Donația conține 1500 de viziere de protecție și 1,2 tone de antiseptic.

Adresăm mulțumiri reprezentanței Uniunii Europene pentru susținerea constată a polițiștilor de frontieră în lupta cu virusul de tip Covid-19 și vă asigurăm că vom fi mereu deschiși pentru cooperare întru siguranța și sănătatea cetățenilor Republicii Moldova.

De astăzi vizierele vor ajunge în punctele de trecere a frontierei deschise traficului, unde va fi echipat personalul implicat la cotrolul de prima linie, dar și asigurat fiecare polițist de frontieră cu spray antiseptic.


„Donația oferită de către Uniunea Europeană este una mai mult decît necesară și importantă, în sensul că numărul de îmbolnăviri crește de la o zi la alta, iar riscul la care este expus angajatul instituției este mare și necesită o atenție sporită. Apreciem gestul nobil al partenerilor EUBAM în protejarea efectivului Poliției de Frontieră și contribuția esențială în efortul nostru de a diminua răspîndirea noului tip de coronavirus. Vă mulțumim și să aveți sănătate!” a transmis în mesajul său șeful IGPF, Corneliu Groza.

Reiterăm apelul către cetățeni de a manifesta o atitudine preventivă în raport cu virusul de tip COVID-19. Mai mult că se apropie sărbătorile Pascale, perioadă în care vă rugăm să respectați regulile de protecție personală, dar și să țineți cont de restricțiile impuse în perioada Stării de Urgență.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load