COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Poliția de Frontieră a primit scanere termografice

Poliția de Frontieră a primit scanere termografice

În cadrul proiectului „Consolidarea răspunsului național al Republicii Moldova la criza COVID-19”, Misiunea OIM în Moldova a livrat opt scanere termografice Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, în valoare de 8000 USD.

Potrivit Poliției de frontieră, scanerele termografice sînt instrumente indispensabile în această perioadă, în special cînd unele restricții de călătorie sînt sau urmează a fi suspendate, transmite moldpres.md.

Prezent la evenimentul de recepționare a termoscanerelor, șeful adjunct al IGPF, Valentin Fiodorov a punctat faptul că Misiunea OIM în Moldova este unul dintre partenerii principali în această perioadă. „În contextul în care unele din restricții la traversarea frontierei pot fi suspendate, fluxul de cetățeni va crește semnificativ, iar în aceste condiții, este foarte necesară o măsură eficientă de monitorizare a răspîndirii COVID-19, în același timp protejînd angajații instituției”, a punctat Fiodorov.


Conform acțiunilor planificate în cadrul proiectului „Consolidarea răspunsului național al Republicii Moldova la criza COVID-19”, OIM Moldova va furniza în continuare produse și aparataj de dezinfectare pentru 10 puncte de trecere a frontierei. În același timp va sprijini dezvoltarea, actualizarea și diseminarea procedurilor de operare conform standardelor internaționale pentru angajații Poliției de Frontieră, aflați în prima linie. Aceste proceduri vizează detectarea, notificarea, izolarea, gestionarea și sesizarea călătorilor potențial infectați cu coronavirus.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load