COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Poliția de Frontieră a primit în dar două termoscanere portabile

Poliția de Frontieră a primit în dar două termoscanere portabile

Poliția de Frontieră a primit în dar două termoscanere portabile. Donația a fost oferită de către reprezentanții companiei Video Security.

Astfel, în cadrul unei vizite la sediul IGPF trei experți ai companiei au prezentat polițiștilor de frontieră modul de funcționare și utilizare eficientă a aparatelor în prevenția și intervenția timpurie în situația actuală persistentă.

Cele două dispozitive termografice posedă funcții multiple ce permit măsurarea cu precizie a temperaturii de la distanța de 1,5 – 2,0 metri. Acest lucru ajută la identificarea rapidă din mulțime a persoanelor cu stare febrilă și poate fi aplicată și în cazul altor viroze care pot genera epidemii.


Ulterior, termoscanerele au fost testate de către polițiștii de frontieră asupra colegilor, cît și la călătorii din punctul de trecere Leușeni. Pe viitor aceste termoscanere se vor regăsi în dotarea PTF Leușeni și PTF Aeroportul Internațional Chișinău, fiind la ziua de azi cele mai solicitate puncte de trecere a frontierei de stat.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load