Poliția a identificat proprietarul mașinii cu care se deplasa vitezomana din Chișinău

Poliția a identificat proprietarul mașinii cu care se deplasa vitezomana din Chișinău

Inspectoratul Național de Patrulare a identificat proprietarul automobilului cu care se deplasa Ana Gheorghiev, vitezomana care zilele trecute se deplasa haotic pe bulevardul Ștefan Cel Mare.


Informația a fost confirmată pentru Deschide.MD de către șeful Serviciului Relații Publice al INP, Alina Bunghez.


Potrivit unui comunicat de presă al INP, în urma măsurilor întreprinse, la data de 13 aprilie curent, angajații INP au identificat proprietarul automobilului de model BMW, care s-a dovedit a fi un bărbat în vîrstă de 28 de ani, locuitor al mun. Chișinău.


Acesta a comunicat că, automobilul l-a transmis în folosință la începutul lunei martie curent, unei tinere cunoscute în vîrstă de 26 de ani, iar despre încălcările care s-au produs cu automobilul propriu, a aflat de pe rețele de socializare.


ărbatul a menționat că va colabora cu poliția întru depistarea acesteia. De asemenea, pentru examinarea cazului, cu acordul proprietarului a fost interzisă exploatarea mijlocului de transport pînă la finalizarea cauzei contravenționale.


Amintim că Ana Gheorghiev, o tînără din Chişinău, cunoscută sub numele de „annie.888” pe Instagram, care în primăvara anului trecut a scandalizat opinia publică, după ce s-a deplasat pe artera principală a capitalei cu aproximativ 200 de km/h, a revenit din nou pe bulevardul Ștefan cel Mare. Pe rețelele de socializare au apărut mai multe înregistrări video, făcute LIVE de „annie.888” pe contul său de Instagram, din care se vede clar că un șofer încalcă grav Regulamentul Circulației Rutiere și anume nu respectă indicatoarele de semnalizare rutieră, direcţia permisă de deplasare a marcajului de pe partea carosabilă și dreptul privind delimitarea benzilor duble de circulaţie pe sens opus și trecerea la culoarea roșie a semaforului.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load