COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Plante de cînepă uscată, depistate în gospodăria unui bărbat

Plante de cînepă uscată, depistate în gospodăria unui bărbat

În podul casei unui locuitor al satului Volintiri, raionul Ștefan Vodă, polițiștii de frontieră au depistat cînepă uscată, pe care proprietarul gospodăriei o folosea pentru uz personal.

Ofițerii de investigații ai Direcției regionale EST au intrat în posesia informațiilor precum că un conațional se ocupă cu plantarea și păstrarea unor cantități de canabis. În acest sens, săptămîna curentă au fost realizate măsuri de investigații speciale pe linia deconspirării ilegalității sesizate.

Ca urmare a percheziției efectuate la domiciliul unui cetățean moldovean de 46 de ani, polițiștii de frontieră au depistat în podul casei sale 62 de fire de plante asemănătoare cu cînepa. Lotul de canabis se afla în faza de uscare, însă s-a observat că a fost bine îngrijită și păstrată. La cele depistate, bărbatul a ezitat să dea vreo explicație, doar că era pentru uz personal.


Pe cazul dat, polițiștii de frontieră continuă cercetările, iar dacă vinovăția persoanei va fi dovedită, aceasta riscă o pedeapsă maximă de pînă la 6 ani închisoare.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load