COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Pînzari: Distanțarea fizică este extrem de importantă acum

Pînzari: Distanțarea fizică este extrem de importantă acum

În legătură cu numărul mare de infectați înregistrați în ultimele zile, președintele țării, Igor Dodon, a semnat un decret prin care a dispus implicarea Armatei Naționale în acordarea sprijinului necesar autorităților din domeniul ordinii publice.

Astfel, acum pe străzile Capitalei, dar și în stațiile de așteptare pot fi văzuți militari care monitorizează situația, iar atunci cînd observă careva nereguli, aceștia îi prentîmpină pe cetățeni, transmite emedicina.md.

În acest context, ministrul Apărării, Alexandru Pînzari a venit cu un mesaj către moldoveni prin care îi atenționează să păstreze distanța socială și să poarte neapărat măști de protecție.


“Dragi cetățeni, distanțarea fizică este extrem de importantă acum, pentru a preveni conatminarea cu virusul de tip nou. Militarii sînt în stradă pentru voi, demonstrați înțelegere și respect față de ei, mai ales atunci cînd vă îndeamnă să respectați distanța socială sau să purtați mască înainte de a intra în transportul comun sau spații închise.

Doar prin responsabilitate, grijă și maximă protecție vom reuși să învingem acest virus și să depășim această perioadă dificilă!”, a spus Pînzari.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load