COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Pînă pe 12 februarie a fost emisă avertizare de gheaţă subţire

Pînă pe 12 februarie a fost emisă avertizare de gheaţă subţire

Centrul Hidrologic al Serviciului Hidrometeorologic de Stat a emis pentru perioada 6-11 februarie o avertizare referitor la pericolul ce îl prezintă reluarea procesului de formare a gheţii în rîurile şi bazinele acvatice din ţară.

Potrivit hidrologilor, “ca urmare a răcirii vremii, în perioada de referinţă, pe rîurile, cursurile de apă și bazinele acvatice din ţară vor apărea formaţiuni de gheaţă, iar pe unele sectoare se va forma podul de gheață”, transmite NOI.md cu referire la MOLDPRES.

Gheața va fi subțire, ieșirea pe ea va prezenta pericol, or, în acest context salvatorii atenţionează populaţia, mai ales pescarii amatori, să nu se aventureze în activităţi de pescuit de iarnă ş.a. De asemenea, să fie atenţi părinţii şi să le interzică minorilor jocuri în preajma surselor acvatice.


În următoarele zile, meteorologii prognozează vînt puternic. Odată cu intensificarea vîntului, vremea se va răci. Conform datelor Serviciului Hidrometeorologic, pînă la finele săptămînii, pe întreg teritoriul ţării, valorile termice vor coborî sub minus 3 grade Celsius, ziua. Noaptea gerul va ajunge pînă la 13 grade, însă de duminică, 9 februarie, vremea va începe să se încălzească.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load