TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Pînă la moment, CNAS a efectuat transferul tuturor prestațiilor sociale

Pînă la moment, CNAS a efectuat transferul tuturor prestațiilor sociale

Casa Naţională de Asigurări Sociale (CNAS) informează că în luna august, finanţarea pensiilor, indemnizaţiilor, alocaţiilor, suportului financiar, ajutoarelor, compensaţiilor etc. au fost efectuate conform orarului stabilit.

Potrivit agenţiei Infotag cu referire la un comunicat de presă al CNAS, către data de 17 august, curent, s-au transferat prestatorilor de servicii de plată sursele necesare pentru plata tuturor tipurilor de indemnizaţii adresate familiilor cu copii.


Pentru indemnizaţia unică la naşterea copilului s-au transferat 25,4 mil. lei pentru 3.822 beneficiari, pentru indemnizaţia lunară pentru creşterea copilului pînă la împlinirea vîrstei de 3 ani s-au transferat 80,8 mil. lei pentru 45.776 beneficiari, pentru indemnizaţia lunară pentru îngrijirea copilului pînă la împlinirea vîrstei de 2 ani s-au transferat 29,2 mil. lei pentru 38.434 de beneficiari.

Pentru indemnizaţia de maternitate şi paternitate s-au transferat 56,5 mil. lei pentru 2.752 de beneficiari.

CNAS a menţionat că pînă la moment a fost efectuat transferul pentru toate prestaţiile sociale, inclusiv, a ajutorului social în sumă de 37,2 mil. lei şi a ajutorului pentru şomaj în sumă de 1,6 mil. lei. Pentru plata pensiilor CNAS a transferat pînă la data de 17 august, curent, 1,4 mlrd. lei.

CNAS îndeamnă beneficiarii de prestaţii sociale să ridice de la prestatorii de servicii de plată plăţile care li se cuvin.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load