COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Petru Lucinschi comentează apariția numelui său în raportul Kroll (VIDEO)

Petru Lucinschi comentează apariția numelui său în raportul Kroll (VIDEO)

Fostul președinte al R. Moldova, Petru Lucinschi, neagă că ar fi printre beneficiarii fraudei bancare și anunță că va merge la Procuratură pentru a se clarifica cu acuzațiile care îi sînt aduse.

„Nu am luat niciun ban, nimic. O să mă clarific la Procuratură. Să-mi arate o tranzacție undeva, că am primit niște bani pe vreun cont, că am vreo firmă”, a declarat Petru Lucinschi pentru TV8.

Experții companiei Kroll au scris că Petru Lucinschi a cumpărat un pachet de acțiuni de 4,8% la „Unibank” cu 14 milioane de lei împrumutați de la firma off-shore „Rosslyn Trade LLP”. Aceasta era înregistrată în același oficiu din Edinburgh, Marea Britanie, ca și firma „Harrogate Consulting LP”, de la care s-au împrumutat Rita Țvic, Vladimir Novasadiuc și Olga Bondarciuc.


În același oficiu din Edinburgh erau înregistrate și off-shore-urile „La Costa Trade LLP” și „Fairmac LP” de la care s-au împrumutat deputatul Viorel Melnic, Aurel Marinescu, Veaceslav Lupov, Tudor Negru și Liliya Pleskachevskaya (impresarul soției lui Ilan Șor, interpreta Jasmin).

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load