Petic invită ministrul Justiției în pușcărie: N-o să vă mai spună nimeni

Petic invită ministrul Justiției în pușcărie: N-o să vă mai spună nimeni

Gheorghe Petic a lansat o invitaţie la adresa noului ministru al Justiţiei, Olesea Stamate în care o cheamă să-l viziteze în penitenciar, unde vrea „să facă nişte declaraţii” şi să „scoată la iveală” lucruri pe care nu i le va spune nimeni, transmite Noi.md.


„Invitație specială către Ministru al Justiției.


Doamnă Ministră a Justiţiei Olesea Stamate, solicit că dumneavoastră personal să vă deplasaţi la Penitenciarul nr.13, să discut personal cu dumneavoastră. Pentru că vreau să fac nişte declaraţii legate de încălcarea drepturilor deţinuţilor, la care cei din sistem o fac vădit şi cu tupeu, mai ales după dată de 10 iunie încoace.

Eu personal vreau să fac declaraţii în scris şi verbal pentru a scoate la iveală nişte lucruri care nu vi le va spune nimeni. Să va aduc la cunoştinţă care este realitatea în penitenciarele Moldovei şi mai bine că mine nu cred că va putea cineva să va redea cum stau lucrurile aici.

După cum ştiţi, şeful penitenciarelor Igor Pintea a fugit în concediu şi şi-a lăsat subalternii de capul lor şi ăştia fac ce vor şi cum vor.


De aceea va rog să veniţi şi dacă este posibil să vină şi toată presă.

Deţinut Politic, Gheorghe Petic”, se spune într-un mesaj postat pe pagina lui Gheorghe Petic de Facebook.


Gheorghe Petic, fost polițist de frontieră, este condamnat la trei ani şi şase luni de puşcărie.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load