COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Peste 500 de moldoveni au revenit în ţară în ultimele 24 de ore

Peste 500 de moldoveni au revenit în ţară în ultimele 24 de ore

Potrivit datelor Poliţiei de Frontieră, în ultimele 24 de ore, prin culoarul tranzit al teritoriului Ucrainei și intrarea în țară prin punctul de trecere a frontierei Otaci, s-au înregistrat 298 cetățeni moldoveni, repatriați din Federația Rusă.

Totodată, în Aeroportul Internațional Chișinău a fost notată la intrarea în țară a unei rute charter din Londra, fiind înregistrați 222 de pasageri moldoveni.

În toate punctele de trecere a frontierei au fost supuse screening-ului 3 211 persoane și completate 2 351 fișe epidemiologice individuale. Nicio persoană nu a prezentat simptomele virusului de tip Covid-19. Au fost completate și semnate 2 150 Declarații pe propria răspundere privind obligația achitării primei de asigurare obligatorie de asistență medicală pentru anul curent.


În toate punctele de trecere a frontierei au fost supuse screening-ului 3 211 persoane și completate 2 351 fișe epidemiologice individuale. Nicio persoană nu a prezentat simptomele virusului de tip Covid-19.

Au fost completate și semnate 2 150 Declarații pe propria răspundere privind obligația achitării primei de asigurare obligatorie de asistență medicală pentru anul curent.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load