TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Peste 500 de angajaţi IGSU vor fi la datorie de sărbători

Peste 500 de angajaţi IGSU vor fi la datorie de sărbători

În noaptea de Revelion, pentru prevenirea situaţiilor de risc şi lichidarea consecinţelor situaţiilor excepţionale la datorie vor fi peste 500 de angajaţi ai Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă cu 130 autospeciale de intervenţie, scrie Noi.md

Salvatorii şi pompierii vor activa într-un regim non stop pentru asigurarea securităţii cetăţenilor. În contextul prevenirii riscurilor, pompierii îndemnă oamenii să respecte regulile antiincendiare şi să evite utilizarea materialului pirotehnic.


Respectarea cerinţelor de prevenire a incendiilor este indicată şi în cazul montării pomului de Crăciun, dar şi a instalării decoraţiunilor pe brad. Specialiştii îndemnă oamenii să utilizeze doar ghirlande standardizate, iar pe parcursul nopţii acestea trebuie deconectate de la energia electrică. Pompierii lansează atenţionări şi pentru oamenii care utilizează sobele.

În acest sens specialiştii recomandă să stingă focul pe parcursul nopţii şi să nu supraîncălzească instalaţiile. În caz de situaţii de risc cetăţenii sînt îndemnaţi să apeleze de urgenţă Serviciul 112.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load