Peste 5 000 de ţigări și două autoturisme, reținute la vamă

Peste 5 000 de ţigări și două autoturisme, reținute la vamă

5600 de țigarete şi două automobile au fost reţinute de poliţiştii de frontieră, informează Noi.md.


Potrivit Poliţiei de Frontieră, ţigările au fost descoperite în rezervorul unei maşini înmatriculate în Federaţia Rusă, la al cărei volan se afla un cetăţean moldovean.


Țigările au fost ridicate, iar mijlocul de transport a fost disponibilizat pe teritoriul sediului Direcției Regionale Vest, pînă la elucidarea circumstanțelor.


Un alt mijloc de transport cu nereguli a fost reținut în punctul de trecere Leușeni, pe sensul de intrare în țară. De această dată e vorba de un chișinăuian cu vîrstă de 44 de ani, care s-a legitimat cu acte de călătorie moldovenești și a prezentat documentele pe mijlocul de transport, înmatriculat pe teritoriul Bulgariei.


În timpul verificărilor s-a depistat o incorectitudine asupra codului de la caroseria mașinii. Interogată, persoana le-a comunicat polițiștilor de frontieră despre procurarea legală a autoturismului și lipsa cunoașterii privind neregulile înregistrate.


Mijlocul de transport a fost plasat la sediul PTF Leușeni, pînă la finalizarea cercetărilor și luarea măsurilor legale ce se impun.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load