COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Peste 2000 de cetățeni moldoveni au fost repatriați din Rusia, ultimele luni

Peste 2000 de cetățeni moldoveni au fost repatriați din Rusia, ultimele luni

În perioada 21 martie – 5 mai curent, 2 146 de cetățeni moldoveni au fost repatriați de pe teritoriul Federației Ruse.

Ambasada R.Moldova la Moscova anunță că la 4 mai curent, 180 cetățeni moldoveni au fost readuși în țară din or. Sankt-Peterburg și la 5 mai curent, încă 180 conaționali au revenit în Moldova din or. Moscova.

Toate cursele charter, 10 la număr, Moscova – Chișinău și Sankt-Peterburg - Chișinău au fost organizate de către Ambasadă în cooperare cu Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene și Comisia pentru Situații Excepționale.

De cursele charter au beneficiat cetățenii, care au completat Chestionarul obligatoriu, prioritatea fiind acordată familiilor cu copii, studenților, persoanelor aflate la tratament medical și altor categorii de concetățeni defavorizați.


Ambasada va continua acțiunile de repatriere a conaționalilor, care au rămas pe teritoriul Federației Ruse. Așadar, pentru data de 12 mai curent va mai fi operată o cursă charter Moscova-Chișinău.

Mai multe informații găsiți pe pagina oficială a Ambasadei: https://rusia.mfa.gov.md/, precum și pe pagina de Facebook a misiunii diplomatice.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load