Peste 20 de oameni s-ar fi intoxicat la o petrecere

Peste 20 de oameni s-ar fi intoxicat la o petrecere

Un cuplu din satul Chiperceni, raionul Orhei, o acuză pe proprietara unui restaurant din localitate că invitații lor au făcut toxiinfecție alimentară după o petrecere organizată acolo la data de 26 mai curent. La spital ar fi ajuns peste 20 de oameni care au participat la eveniment.


Potrivit jurnal.mdî, Sergiu Bunici spune ca a revenit acasă din Marea Britanie, împreună cu soția și copilul lor, iar în ziua de 26 mai a organizat o cumetrie într-un local din satul său, Chiperceni, raionul Orhei. După petrecere, mai multor invitați li s-a făcut rău. Simptome de toxiinfecție alimentară avea și el, precum și soția și copilul lor. Bărbatul a plecat totuși în Marea Britanie, la muncă, apoi a revenit în Republica Moldova. Asta pentru că băiatul și soția lui au ajuns la spital.


Soția lui Sergiu Bunici este internată în continuare în Secția de boli infecțioase a Spitalului Raional Orhei. Și nu doar ea, dar și cîțiva invitați.


Bărbatul a menționat că proprietara localului, Inga Pîslaru, și-ar fi recunoscut inițial vina, dar apoi ar fi spus altceva.


Directorul Spitalului Raional Orhei, Andrei Stratulat, a confirmat că mai mulți oameni care au fost la acea cumetrie au avut toxiinfecție alimentară.


Proprietara localului este soția vicepreședintelui raionului Orhei, Sergiu Pîslaru.


Reporterii jurnal.md au contactat-o pe Inga Pîslaru, aceasta însă nu a răspuns la telefon pentru a comenta cele întîmplate.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load