Peste 1500 de persoane s-au bucurat de soare, natură, Sangria gratuită și multe-multe concursuri. Сum a fost Marele Picnic cu trupa Taxi ©

Peste 1500 de persoane s-au bucurat de soare, natură, Sangria gratuită și multe-multe concursuri. Сum a fost Marele Picnic cu trupa Taxi

Peste o mie cinci sute de persoane s-au bucurat de soare, natură, Sangria gratuită și multe-multe concursuri distractive pentru toate vîrstele la Marele Picnic cu trupa Taxi, petrecere în aer liber care a avut loc sîmbătă, 25 mai, în incinta Combinatului de Vinuri Mileștii Mici.

Poienița situată la intrarea în Combinat a fost zona unde s-a pus accent și locul unde oaspeții picnicului au putut savura relaxați vremea frumoasă, stînd pe pături întinși la soare sau pe baloturi de paie.

Pentru o sărbătoare memorabilă la aer curat, oaspeții au consumat gratuit o mie de litri de Sangria, o băutură din vin, fructe și gheață - o combinație ideală pentru o băutură de vară.

Zona Food a fost locul unde au fost servite diverse bucate delicioase, pe gustul fiecăruia - de la mici, la prepelițe și legume pe grătar.

Zona pentru copii le-a permis celor mici să se distreze pe îndelete, datorită meșterilor care le-au pictat fețele, activităților de creație, dar și unui bazin umplut cu mingi, unde aceștia și-au dat frîu liber.

Cei mai „mîncăcioși” oaspeți ai evenimentului au putut participa la cele mai trăsnite concursuri gastronomice, unde viteza și mărimea stomacului au fost apreciate cu premii, zîmbete și admirație din partea spectatorilor – au fost devorați hot-dogs și pui grill la viteză, înghețată cu ochii închiși, iar cea mai norocoasă echipă a plecat acasă cu o ladă cu vin spumant.

Toți cei care au luat parte la picnic, au avut avea posibilitatea să facă o „călătorie”  în lumea gusturilor și aromelor, participînd la o degustare ghidată ale celor mai calitative vinuri produse la Combinatul de Vinuri de Calitate „Mileștii Mici”.

Marea majoritate a celor care au venit la Marele Picnic au optat pentru o excursie în galeriile subterane, locul unde se păstrează cea mai mare colecție de vinuri din lume, menționată în Cartea Recordurilor Guiness.

O atmosferă degajată, cu muzică bună și petrecere pe cinste a fost și în zona MUZ FM, locul unde oricine putea imortaliza momentul prin intermediul Selfie Box, dar și primi în dar o sticlă de vin de la DJ-ii postului radio, dacă participau la concursuri. La final, aceștia au îndulcit oaspeții picnicului cu un tort de sărbătoare absolut delicios în cinstea aniversării lor de șase ani.

Punctul culminant al evenimentului a fost concertul trupei romînești TAXI care au încins atmosfera și toți, fără excepție, au cîntat împreună cu soliștii.

Vedeți mai jos cît de bine a fost la eveniment:

 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load