COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Peste 15 mii de cetățeni au intrat în țară săptămîna trecută

Peste 15 mii de cetățeni au intrat în țară săptămîna trecută

Pe parcursul săptămînii trecute, în punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 23 260 traversări, dintre care un număr mai mare – 15 600 treceri pe sensul de intrare în Republica Moldova.

Comparativ cu numărul total de persoane, înregistrat în a treia săptămînă a lunii martie, este în descreștere cu peste 43%.

Valorile traficului de mijloace de transport a prezentat un număr de 13 319 traversări. Cea mai ”activă” frontieră a fost cea cu România, 43% din totalul de traversări s-au semnalat în punctele de trecere situate la granița moldo-română.

Cea mai aglomerată zi din săptămâna precedentă a fost sâmbătă, 28 martie 2020, fiind înregistrate valori de 4 031 traversări persoane și 1 874 traversări mijloace de transport.


În punctele de trecere polițiștii de frontieră, au fost documentate 31 de persoane care au încălcat legislaţia frontalieră şi migraţională a Republicii Moldova, după cum urmează:

- 15 încălcări ale regimului zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere;
- opt cetățeni străini au încălcat regimul de ședere pe teritoriul R. Moldova;
- cinci conducători auto au ignorat regulile de transportare și de folosire a vinietelor;
- un caz de trafic ilicit de mărfuri.

În toate punctele de trecere a frontierei au fost supuse screeningului 2 291 persoane și completate 1 563 de fișe epidemiologice individuale.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load