COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Peste 120 de accidente în doar 3 zile: Poliția prezintă date îngrijorătoare

Peste 120 de accidente în doar 3 zile: Poliția prezintă date îngrijorătoare

În ultimele 72 de ore, angajaţii Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au documentat 124 de accidente rutiere.

Dintre acestea, 117 accidente s-au soldat cu pagube materiale, iar 7 accidente - cu persoane traumatizate. Nouă persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În cazul accidentele rutiere soldate cu pagube materiale s-au emis hotărîri de sancționare a șoferilor cu amenzi în mărime de la 900 lei pînă la 1 500 lei cu aplicarea punctelor de penalizare.


Totodată, un accident cu implicarea a două motociclete s-a produs ieri seară pe str. Grenoble. În urma impactului au avut de pătimit ambii șoferi și un pasager, aceștia fiind spitalizați. Pe acest caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere Poliția Capitalei, recomandă conducătorilor auto:

- dacă ați consumat băuturi alcoolice nu urcați la volanul unității de transport, pentru a nu pune în pericol viața celor din jur cît și a dvs.

- evitaţi efectuarea unor manevre riscante şi îndeosebi a depăşirilor neregulamentare;

- manifestați prudență sporită în trafic,

- prealabil schimbării direcției de mers sau a benzii de deplasare, asigurați-vă.

- reduceţi viteza în locurile semnalate de indicatoarele rutiere şi în special la trecerile de pietoni, în zonele aglomerate, în apropierea şi la traversarea intersecţiilor, la depăşirea mijloacelor de transport oprite în staţii.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load