Personalul medical de la Spitalul din Drochia acuză PDM de fals

Personalul medical de la Spitalul din Drochia acuză PDM de fals

Chiar dacă au semnat pentru a lua cunoștință cu un ordin, angajații IMSP SRL „Nicolae Testemiţanu” din oraşul Drochia spun că semnăturile au fost prezentate drept în susținerea Guvernului Filip.


Mai mult decît atît, printre semnatri se află o persoană decedată și una care nu mai activează în instituția dată de mai bine de un an. Cel puțin despre aceasta au ținut să ne comunice funcționarii spitalului.


„Buna ziua, vă deranjez din numele personalului medical al IMSP SRL „Nicolae Testemiţanu” din orașul Drochia. Astăzi, pe portalul de știri „Publika” a apărut o știre conform căreia susținem Guvernul Filip . Aș dori să menționez că în proporție de 80 de la sută din semnăturile colectate nu au fost strînse pentru a sprijini un guvern. Cel mai probabil, sunt semnăturile pentru că am luat cunoștință cu un ordin. Noi, medicii, nu dorim să fim implicați în jocuri politice, misiunea noastră se rezumă la a fi la dispoziția pacienților. De asemenea, pe liste se află semnătura Liubei Galescu care a decedat un an în urmă”, spune angajata.


Totodată, fiica unei angajate a spitalului a ținut să scrie pe pagina sa de Facebook că „semnătura acesteia a fost fraudată și pusă în lista pro- Guvernul Filip”.Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load