COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Persoanele, care vor întârzia cu achitarea facturilor, nu vor fi penalizate

Persoanele, care vor întârzia cu achitarea facturilor, nu vor fi penalizate

„Nu faceți cozi la poștă pentru a achita facturile. N-o să vă tăiem lumina sau gazul” . Mesajul lui Igor Dodon pentru pensionari

Președintele țării, Igor Dodon, a îndemnat persoane în etate să nu iasă din casă și să nu facă rînduri la bănci și oficii poștale, pentru a achita facturile. Autoritățile au decis că în perioada de criză, cetățenii nu vor fi penalizați pentru întîrzieri la achitare. despre aceasta Igor Dodon a anunțat după ședința Centrului Unic de Control.

„Nu vor fi aplicate penalități, dacă nu veți achita la timp facturile. Azi, ANRE a luat această decizie. Chiar dacă în următoarele săptămîni nu veți merge să stați în rînd la bancă sau la poștă, ca să achitați facturile, nimeni n-o să vă sancționeze. Nimeni nu vă va deconecta de la lumină sau gaz. De asta vă rog să nu vă supuneți riscului”, a explicat președintele.


Precizăm că în cadrul ședinței Comisiei pentru Situații Excepționale, care a avut loc luni, s-a decis interzicerea persoanelor în vîrstă de peste 63 ani să se afle în afara domiciliului și în spațiile publice fără necesitate stringentă. Autoritățile au anunțat că pensiile și alte prestații sociale vor fi aduse la domiciliu.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load