COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Persoanele care doresc să fie testați la noul coronavirus beneficiază de acest serviciu din partea statului, declarație

Persoanele care doresc să fie testați la noul coronavirus beneficiază de acest serviciu din partea statului, declarație

Toate persoanele care doresc să fie testați la noul coronavirus beneficiază de acest serviciu din partea statului. Președintele Igor Dodon a declarat, în cadrul emisiunii “Președintele răspunde”, că această procedură va continua cu o intensitate sporită, după ce Guvernul va mai procura încă 100 de mii de teste.

“Testarea masivă la COVID-19 se face după un anumit algoritm. Guvernul a luat decizia să mai cumpere 100 de mii de teste pentru coronavirus. Toți care se adresează sînt testați din contul statului”, a declarat Igor Dodon.

Anterior, premierul Ion Chicu a declarat că cele 100 de mi de teste vor fi procurate din bani proveniți din bugetul de stat. Totodată, Ion Chicu a spus că, în prezent sînt destule teste, consumabile și medicamente pentru a face față situației actuale. Totuși, autoritățile se pregătesc pentru un scenariu mai sumbru, care este dictat și de situația din regiune. Cu acest scop, Guvernul achiziționează produsele necesare și pregătește rezervele pentru perioada rece a anului.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load