COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Persoanele aflate în regim de autoizolare la domiciliu nu vor putea părăsi țara

Persoanele aflate în regim de autoizolare la domiciliu nu vor putea părăsi țara

Persoanelor aflate în regim de autoizolare la domiciliu li se va refuza autorizarea trecerii frontierei de stat, informează Noi.md cu referire la o declarație a Poliției de Frontieră.

În cazul în care nu se vor conforma restricțiilor impuse de autorităție, persoanele vor fi trase la răspundere conform legii.

Alte informații cu privire la restricția de a trece frontiera de stat în perioada de autoizolare puteți consulta pe site-ul oficial IGPF, precum și pe pagina de facebook a IGPF.

"Îndemnăm cetățenii la calm și la respectarea cu strictețe a indicațiilor date de autoritățile competente în domeniul prevenirii și contracarării riscului de răspîndire a COVID-19. Reamintim că persoanele revenite din zonele cu risc sporit de infectie prin Coronavirus de tip nou să se autizoleze la domiciliu pentru 14 zile, să contacteze medicul de familie, să-și monitorizeze starea de sanatate, prin realizarea termometriei de trei ori în zi, iar la primele simptome de boală precum: febra, tuse, rinoree, să apeleze imediat Serviciul 112", se arată în declarația Poliției de Frontieră.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load