COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Percheziții la sediul PDM

Percheziții la sediul PDM

Procurorii PCCOCS efectuează percheziții la fostul sediu PDM. Informația a fost confirmată pentru ZDG de către purtătoarea de cuvînt a Procuraturii, Maria Vieru.

Acțiunile procesuale au loc în cadrul investigațiilor pe unul din dosarele care vizează frauda bancară.

Confirm. PCCOCS efectueaza perchezitii la sediul PDM. Acțiunile procesuale au loc în cadrul investigațiilor pe unul din dosarele vizînd frauda bancara”, a comunicat procuroarea Maria Vieru.


Pe de altă parte, Ernest Vardanean, consilierul președintelui Igor Dodon anunță pe pagina sa de Telegram că Procurorul General, Alexandr Stoianoglo va veni astăzi în Parlament cu informații compromițătoare legate de liderii PRO-Moldova, Andrian Candu, Vladimir Cebotari și Sergiu Sîrbu.

În iulie 2019, dată cu plecarea democraților de la putere, PDM a anunțat că nu-și mai poate permite întreținerea sediului de pe strada Armenească.

Atunci, ex-premierul Pavel Filip, actual președinte al Partidului Democrat din Moldova, a declarat că nu știe cîți bani se achita pentru sediul formațiunii, amplasat chiar în curtea interioară a Procuraturii.

Potrivit Raportului privind gestiunea financiară, depus la CEC, în 2018, PDM a cheltuit pentru întreținerea tuturor sediilor din țară ale partidului 4,1 milioane de lei. Suma este considerent mai mare decît cheltuielile din 2017 pentru sedii – 594 de mii de lei.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load