Percheziții la Agenția Servicii Publice din Chișinău (FOTO)

Percheziții la Agenția Servicii Publice din Chișinău (FOTO)

Ofițeri ai Serviciului Informații și Securitate efectuează percheziții la una dintre filialele Agenției Servicii Publice din Chișinău.


La fața locului sînt mascați, iar oamenilor nu li se permite să intre în clădire, notează TV8.


Șeful adjunct al Procuraturii pentru Combaterea Crimelor Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), Vitalie Busuioc, a confirmat că se fac percheziții atît la filiala Agenției Servicii Publice, cît și acasă la cîțiva suspecți din dosar. La această oră sînt și persoane reținute, însă Busuioc nu cunoaște deocamdată numărul acestora. Potrivit unor informații, la această oră ar fi cinci persoane reținute.  Din spusele procurorului Busuioc, printre figuranții în dosar sînt și persoane cu funcții de răspundere din cadrul Agenției. 


„Este o cauză penală în care sînt investigate mai multe infracțiuni, inclusiv și uzul de documente false, confecționarea documentelor false. Nu avem o cifră exactă a tuturor persoanelor reținute. Astăzi seara o să facem totalul acțiunilor pe care le-am întreprins în ultimele zile, inclusiv și astăzi, și vom veni mîine cu o conferință de presă la care vom oferi toate detaliile”, a spus Vitalie Busuioc.


Potrivit procurorului, în dosar sînt vizate și persoane din afara Agenției.Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load